Oulun Energian vastuullisuustyön ja -viestinnän tiekartta

Oulun Energian vastuullisuustyön ja -viestinnän tiekartta

suomen-energisin-tyopaikka.jpeg

Oulun Energia tuottaa energiaa sekä lämpö-, sähkö- ja verkkopalveluja. Oulun Energia halusi kirkastaa vastuullisuustyönsä ja -viestintänsä fokusta ja valitsi Enne Consultingin, Hovi Creativen & Communikén muodostaman asiantuntijatiimin kehityskumppanikseen.

“Yhteistyö Anniinan, Heidin ja Karoliinan kanssa auttoi meitä selkeyttämään vastuullisuustyön punaisen langan sekä löytämään vastuullisuusviestintään uudenlaista suunnitelmallisuutta.

Yhteistyö oli innostavaa ja heidän työskentelyotteensa koko projektin ajan oli hyvin tavoitteellinen ja eteenpäin vievä. Työskentelytavat olivat harkiten suunniteltuja ja erityisen toimivia.”

— Katja Virkkunen, vastuullisuus- ja HR-johtaja, Oulun Energia

Prosessi & tulokset

Projektissa selvitimme sidosryhmien odotuksia sekä autoimme Oulun Energiaa tekemään vastuullisuustyölle visiota tukevat tavoitteet ja aikataulun. Viestintää varten kokosimme yhteen teemat ja sisältöjä, jotka auttavat vastuullisuusviestinnän systemaattisuuden kehittämisessä.

Osallistimme avainhenkilöt vastuullisuuden tiekartan luomiseen sekä vastuullisuustavoitteiden asetantaan tuleville vuosille. Lisäksi muotoilimme viestintään aihioita, joiden myötä on vastuullisuusviestintää on helppo kehittää systemaattisesti. Yhteistyö jatkuu vastuullisuuden jalkauttamisen ja vastuullisuusviestinnän muodossa.

Sinituote Oy:n ensimmäinen vastuullisuusraportti

Sinituote Oy:n ensimmäinen vastuullisuusraportti

Valmet Automotiven GRI-raportti 2020 ja tiivistelmät

Valmet Automotiven GRI-raportti 2020 ja tiivistelmät